После неуспелог референдума у Македонији НАТО структура је одлучила да поново активира Мила Ђукановића као свог најоданијег и најуспешнијег протагонисту. Према нашим изворима председник Црне Горе је већ покренуо своју мрежу сарадника у региону, али и широм Европе, а све са циљем да се већ у току 2019. године у једном пакету Македонија, тзв. Република Косово, Србија и Босна и Херцеговина нађу у НАТО пакту.

Први задатак Милове мреже је да поквари односе Србије и Руске Федерације и у том правцу људи на његовом платном списку у Русији пласирају медијске и политичке спекулације у којима се Србија представља као непоуздан партнер. Такође, људи који су више деценија на платном списку Мила Ђукановића су се укључили у изборни процес у Републици Српској и то са циљем да пласирањем лажних вести доведу до што већег јаза између власти и опозиције  и тиме после избора изазову озбиљну политичку кризу.

Ми Слободари стога позивамо надлежне државне органе да спрече деловање ове Милове хоботнице која је своје малигне пипке пустила на све стране. Црногорски диктатор у Србији своје пипке има у медијима,криминалу, бизнису, безбедносним структурама, политичким странкама, НВО организацијама, па чак и у еколошким покретима и изградњи пројеката обновљивих извора енергије. Прерачунато у новцу, Милова хоботница годишње у Србији инкасира готово пола милијарде евра и онда није тешко закључити колики утицај могу имати са толико новца на годишњем нивоу.

Србију у наредном периоду чека низ изазова, а као и у предходних двадесет година  све институције Црне Горе као и њихова мафија биће у служби дестабилисања наших унутрашњих прилика и стога се хитно мора радити на унутрашњем договору и политичком плурализму као јединој брани лошим сценаријима по наш народ и државу.

Слобода је избор!

Информативна служба Народног слободарског покрета