Познато је да у политичкој теорији постоје мишљења о томе да ће нови фашизам у ствари настати под формом антифашизма. Нажалост ми у Србији смо сведоци да у народу у коме није постојао нити један фашистички покрет и нити један војник у оквиру Вермахта многи неодговорни људи олако етикетирају, а од недавно они који себе називају антифашистима састављају и списикове по њиховом мишљењу неподобних грађана Србије. На једном од тих списикова нашао се и наш функционер Бранко Ћирјаковић из Суботице чије слике дели једна од „антифашистичких“ организација уз отворени позив на његов линч. Поред Ћирјаковића на списковима тих екетремистичких група налази се и лидер Левијатана, Павле Бихали кога по мишљењу тих екстремиста треба прецртати.

Оно што је посебно проблематично у овом случају је то што ови екстремисти очигледно имају везу са одређеним политичарима о чему сведочи и то да су овим објавама препуним излива екстремизма означени и народни посланик Мариника Тепић и Војвођанска партија Алекснадра Оџића.

Због свега сматрам да би држава морала да реагује, а да се наведени политичари ограде и јавно осуде оне који на овако огаван начин праве спискове по њиховом мишљењу неподобних људи. Уколико реакција изостане наравно да ћемо сви ми наћи начина да се сами заштитимо од екстремиста јер једном се у Србији мора стати на пут и том либералном екстремизму који сматра да је сасвим примерено вређати осећања традиционалне Србије и да је на крају потребно како они кажу „прецртати“ све оне који су спремни да им кажу „Неће моћи!“ или ако боље разумеју „Но пасаран!“.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет