Више од две трећине грађана Србије је на предходним изборима свој глас дало за очување мира и стабилности у држави Србији. Више од два милиона бирача је у том смислу највише препознало Александра Вучића и његова обећања да ће спречити „Македонски сценарио“ и његове извршиоце оличене у ДОСовим кандидатима.

Нажалост, али већ данас је стабилност државе Србије угрожена деловањем шиптарске мафије како у Србији, тако и у региону као и њихових помагача у структурама државе и НВО сектора који су под директном контролом НАТО пакта.

Иако Александар Вучић није крив за овакво стање, добијена народна подршка га обавезује да одмах крене у активну борбу за очување мира и стабилности. У том погледу веома је важно да се под хитно направи договор одговорних политичких снага о начинима будућег деловања како на унутрашњем плану, тако  и у међународним оквирима. Јасно је да ће НАТО ће преко својих инсталажа у Србији на сваки начин хтети да преузме Владу Србије и да тиме суштински направи предуслове за оно што су пре две године направили у Македонији, а чијем завршном чину присуствујемо данас.

Из тог разлога је важан нови друштвени договор који ће ставити тачку на политичку логику коју је увео ДОС и који ће означавати јасан дисконтинуитет са досадашњом политиком. У том погледу је странка на чијем сам челу, Народни слободарски покрет спремна да помогне и то није нуђење за коалицију, већ позив на заједнички рад за очување Србије у овом веома турбулентном времену.

Информативна служба,
Народни слободарски покрет