[vc_row][vc_column][vc_column_text]

КО СМО МИ?

Ми смо слободари, организовани у Народни слободарски покрет. Ми смо суверенисти, који се боре за принципе слободе, равноправности и солидарности.

Ми желимо јаку, стабилну и суверену Србију, способну да решава унутрашња питања, Србију која ће бити партнер у решавању регионалних и ширих геополитичких проблема. Желимо Србију слободних грађана, Србију у којој смо сви равноправни и где сваки проблем решавамо заједно. Тежимо демократском уређењу и владавини права – јер само уређена, правна држава може бити слободна и суверена.

Ми смо народна партија која свој рад заснива на националној традицији, европским принципима и која је спремна да се придржава свих савремених и практичних принципа у вођењу државе.

Залажемо се за Нову Европу која ће почивати на осовини Париз–Берлин–Москва, дакле залажемо се за суштинско европско, цивилизацијско повезивање и противимо се атлантистичком концепту света. Верујемо да само сарадња доноси развој, а суверенитет независност и слободу. Пут до јаке државе видимо у изградњи њених кључних институција и установа. Зато, учинимо да Србија буде народна и слободна, достојна своје прошлости и спремна на своју будућност!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]