[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”НОВИ СУВЕРЕНИЗАМ” txt_align=”justify” shape=”square” add_button=”right” btn_title=”Прикључи се!” btn_style=”classic” btn_shape=”square” btn_size=”xs” btn_i_type=”entypo” btn_i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-user-add” btn_css_animation=”appear” css_animation=”appear” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fslobodarski.rs%2Fpristupnica%2F||target:%20_blank|” btn_custom_onclick=”true” btn_add_icon=”true”]

Нема више поделе на левицу и десницу. Данас се политика дели на оне који све подређују тржишту и свему знају цену, и на нас који све подређујемо Човеку и свему знамо вредност.  Србији су потребне институције са снажним упориштем у народу.

[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Проблем” tab_id=”1485624743290-584400cf-dc5c4af9-fce8″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]Разједињена, неуређена, без оријентације – Србија је данас више земља него држава. Отргнути од наде, услед недостатка здраве и аргументоване полемике смоотуђени од сопствене историје, као народ тонемо у равнодушност, губимо самопоуздање и веру. Парламент не одражава стварно расположење и вољу грађана. Изгубили смо поверење у политику и политичаре, у државне институције и систем. У народу акумулиране су поделе, разочарења и изневерена очекивања.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Циљ” tab_id=”1485624743430-f91c17e0-c95f4af9-fce8″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]У 21. веку  потребно је изградити нови суверенитет државе, ослоњен на најбоље традиције српског народа. Подизање самопоуздања и осећаја престижа код грађана. Обнова осећаја сигурности и извесности, као и обнова осећаја континуитета државности и идентитета. Подизање угледа Србије и јачање веза у свету.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Мере” tab_id=”1485624806565-f53effa1-c0e24af9-fce8″][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Стварање предуслова за изградњу истинске елите из најздравијег ткива народа која ће бити у стању да изнесе и најсудбоносније одлуке за народ и државу, елите која доприноси стабилности, јединству и континуитету државности, али и економском напретку, као и смиривању националних страсти и унутрашњих сукоба, те побољшању угледа и спољополитичког положаја државе.  Изградња јединства сагласности око основних питања. Повратак поверења у државу и њене институције, почев од Владе и Парламента.

Да би изборила пут обнављања суверености Србији су потребни одговори на питања која намеће њена прошлост. Отварање широке јавне дебате о најбољим традицијама попут монархизма које су спољним утицајем српском народу насилно укинуте.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]