Режим Александра Вучића је започео изборну крађу давно пре него што су избори расписани. Тренутно присуствујемо завршном чину у којем се појављују хиљаде фантомских позива за бираче, милиони телефонских позива за грађане у којима им се сугерише да гласају за власт, као и већ опробане методе уцена и подмићивања.

Сасвим је извесно да ће избори бити покрадени, а сам Вучић ће на идентичан начин како је то урадио на референдуму, пре званичних државних органа прогласити изборну победу на свим нивоима. Из тог разлога позивам грађане да што масовније изађу на изборе и гласају против Вучића и његових листа јер је то једини начин да му се отежа реализација изборне крађе, а уједно је то прилика да се људи непосредно упознају са правим лицем режима.

Све странке које учествују на изборима, а нису под контролом власти позивам да не прихвате резултате које ће Вучић саопштити у недељу увече. Такође, позивам све истински опозиционе листе које изборе парламентарни статус да не прихвате улазак у скупштину. Сви заједно, а то значи грађани и све парламентарне и ванпарламентарне политичке снаге имају обавезу да не дају легитимитет мафијашком режиму и да већ од трећег априла увече започну процес ванинституционалне борбе као јединог начина да се ова у основи диктаторска и тиранска власт смени.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет