Агенти Безбедносно информативне агенције и Војно безбедносне агенције су већ неколико недеља распоређени у све производне погоне за елекетричну енергију на територији Републике Србије. О свим дешавањима редовно извештавају самог Александра Вучића који је лично и наредио читаву ову операцију.
 
Поставља се питање шта кадарови БИА и ВБА уопште могу да траже у оваквим постројењима сем да сметају и евентуално сами направе неку хаварију?! У нашим службама не постоји нико ко се бави питањима енергетске безбедности и сигурности гледано из техничко-технолошког аспекта, а ови који су послати од стране Вучића у свему виде некакву диверзију на начин на који су некада неуки људи сматрали да муње и громови значе да су се богови наљутили.
 
А ево и без агентурне мреже ја могу да кажем да је проблем у томе што у Вучићевој идиократији на свим битним позицијама седе идиоти који би покварили и наковањ или камен за купус, а камоли електроенергетски систем. Тако да је мистерија решена и агенти могу да се врате да шпијунирају политичке противнике уместо котлова, турбина и генератора јер су само за то и обучени.
 
Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет
 
Објављено у дневном листу Данас.