Фото: AFP
 
Када је октобра прошле године формирана друга влада Ане Брнабић медији су пренели моју изјаву о томе да ће Александар Вучић бити највећа опозиција влади коју сам саставља. Сада могу отићи и корак даље и рећи да је од суботе 4.12.2021. и великог народног бунта широм државе Вучић постао главна опозиција Вучићевом режиму. 
 
Разлог је једноставан, истраживања јавног мњења, које су свето писмо за председника Србије, су му рекла да је народу прекипело и да не могу више да трпе криминалце на власти. Зато ће кампања у којој ће учествовати сви његови аналитичари, део СНС и плаћена опозиција ићи у правцу да се умртви народни бунт, а да се за стање у држави окриве Сорош, Рокфелер, међународни фактор, љубоморне кмшије из региона, бивша власт и понеки зли министар. Дакле сви могу бити криви, осим јединог кривца, а то је Александар Вучић!
 
Зато ми политичари морамо подржати и помоћи народни ток који је кренуо да поврати здрав разум и победи ово лудило у земљи. Али никако не смемо упасти у замку лидерских сујета или не дај Боже покушаја изборних калкулација са побуњеним народом. Вучић нас управо и чека у изборном блату у којем се он и његови најбоље сналазе попут свиња којима је то природно окружење.  Зато овог пута морамо мудрије и другачије.
 
Уосталом сматрам да ФАМИЛИЈА мора пасти!
 
Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет