Илустрација: Al Jazeera
 
Изјава бившег посланика Срђана Нога о томе да ће Вучић и његова породица имати трагичан крај је скандалозна и за сваку осуду. Делује у најмању руку чудно да један искусан политичар какав је Срђан Ного даје такву изјаву баш у тренутку када сам Вучић води медијску кампању како су он и његова породица на мети плаћених убица и разних других знаних и незнаних сила зла које су се све подигле само да скрену Србију из ере „златног доба“.
 
У свако случају, јасна је стратегија Вучићевог режима који ће урадити све да радикализује патриотски део политичке јавности. Злоупотребом Безбедносно информативне агенције увелико се подижу политичке теме које су већ зашле у простор паранормалног, а онда се још имају и јавне претње Вучићу изречене од крајње опскурних ликова са друштвених мрежа. Све то медијска машинерија власти упакује тако да у овом моменту делује како су све патриоте „или за Вучића или за лудницу“.
 
Оно што је пак сигурно је да нема промене Вучићевог режима док се не буде дефинисао и оформио један нормалан патриотски политички блок који ће као такав бити прихватљив партнер међународној заједници. Без обзира на све слабости, сујете и међусобне размирице због Србије је неопходно у најскоријем року започети процес конституисања једне патриотске групације која ће артикулисати интересе оног дела становништва које баштини традиционалистичке вредности.
 
Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет