За пример: Др Дарија Кисић Тепавчевић без маске у кафићу.

Пре само неколико месеци Александар Вучић је лично инсистирао на потпуном затварању Србије и на увођењу ванредног стања. Тада смо били држава са најдрастичнијим мерама за сузбијање короне у читавој Европи. Тада се власт хвалила да је на тај начин сачувала животе људи и да су грађани Србије важнији од економије.

Шта се десило у међувремену па је Вучић од пропагатора кинеске доктрине у спречавању епидемије прешао на модел либералнији од Шведске!? Да ли су сада животи људи мање важни од рада ноћних клубова? Зар је страх власти од криминалаца који узимају стотине хиљада евра на илегалним журкама толики да ће ризиковати и здравље нације!?

Истина је да је непотребна ригидност у периоду март-мај довела до великих финансијских проблема читав угоститељски систем у Србији и да се сада Вучић плаши могућности да више хиљада кафеџија у Београду и другим градовима Србије изађе на протесте. Речју, без обзира на здравље људи власт више неће повући нити један потез који би могао да изазове демонстрације налик на оне који су били почетком јула и тиме је јасно да ми немамо владу него ПР агенцију која пласира само поруке које људи хоће да чују.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет 

Информативна служба Народног слободарског покрета