Након жутих Јелене Триван, Синише Малог, Марка Благојевића, Горана Весића, Немојше Крстића и других на реду је дошао трансфер међу СНС кадрове и Гордане Чомић. Фото: Тамара Трајковић, Марина Лопичић.

Састав нове владе Србије јасно показује да је Александар Вучић сменио Српску напредну странку са власти. Странка која је до 2012. окупљала око милион гласача жељних правде и обрачуна са криминалом и системском корупцијом која је била широко распрострањена под режимом разних ДОС-ових влада, од данас је сведена на пуки сервис за „жуте кадрове“ и на политичку покривалицу за криминалце различитих фела. Такође, јасно је да се у новој влади налази и неколико кандидата за „жртвеног јарца“ који ће пред наредне изборе ритуално бити ухапшен како би се јавности дао „кривац“ за све проблеме који нас чекају у наредних годину дана.

Ми из опозиције што хитније морамо направити платформу деловања како бисмо били јасна алтернатива постојећем стању и уточиште и за многе гласаче који су наивно веровали да је 2012. године наступила промена.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет

Информативна служба Народног слободарског покрета