Народни слободарски покрет обавештава јавност да је после састанка и разговора који је вођен између председника ОО НСП “Апатин” Перице Попића и Мирка Цветићанина – Мирана, НСП- у приступио Мирко Цветићанин заједно са великим бројем других чланова који су и до сада уско сарађивали са њим.

Мирко Цветићанин – Миран је овом приликом изјавио да се суштински не мења ништа , и додао: “Попића знам већ две деценије и никад до сад није било другачије осим онако како смо се договорили. Мотив нам је исти , сарадња дугогодишња и проверена и ово је само логичан след догађаја. Морам само нагласити да заједно самном НСП-у приступа и велики број наших заједничких дојучерашњих сабораца”, кратко је рекао Цветићанин.

Председник ОО НСП Перица Попић је такође рекао да ово по њему није неко велико изненађење и да већ одавно постоји сарадња базирана искључиво на чврстој људској речи и додао: “Ни један ни други ту реч нисмо погазили никад , а имали смо искушења о којима јавност јако мало зна или не зна готово ништа. Осим тога морам рећи да ово није крај и да интензивно разговарам са још неким организацијама пре свега које су нам блиске идеолошки и блиске по погледу на локалне прилике , тако да предстојећа дешавања очекујемо спремни и са великом дозом оптимизма. НСП ће свакако бити изненађење и отуд ме не чуде којекакве реакције. Од почетка се не осврћем на саплитања , већ увелико радимо на јачању унутарстраначке мреже и реализацији једне здраве и нормалне политике”, рекао је Попић.

Извор: Апатинске новине, 02.04.2019.