Са Маркусом Фрохмајером најмлађим послаником Бундестага.

Чланови руководства Народног слободарског покрета (Мирослав Паровић, Марко Теслић и Бранко Ћирјаковић) посетили су Савезно веће Немачке у Берлину (Бундестаг) и том приликом имали неколико веома значајних састанака. Најмлађи посланик Бундестага, Маркус Фрохмајер примио је делегацију Слободара у згради парламента где им је указана част да присуствују заседању посвећеном плану буџета за наредну годину. На лицу места могло се чути како ће наредна година протећи у знаку санирања последица које је на немачко друштво и економију изазвала мигрантска криза, те да се не искључују и мере које ће увести рестриктивне мере и за држављане Србије који желе да добију боравишне папире у Немачкој.

Веома садржајан састанак са конкретним договорима о будућој сарадњи обављен је и са др Роби Шлундом, председником одбора Бундестага за сарадњу Немачке и Русије. Господин Шлунд је упознао госте из Србије са врло интересантним податком како је у овом сазиву одбор за сарадњу Немачке и Русије други по величини у Бундестагу, што је по његовим речима јасан показатељ све јаче изражене политичке воље да се појача веза Берлина и Москве.

Слободари у пријатељској атмосфери са др Роби Шлундом председником одбора Бундестага за сарадњу Немачке и Русије.

После ове изузетно важне посете Народни слободарски покрет ће још снажније промовисати идеју нове европске политике чији је крајњи циљ формирање Уније европских народа која би била замена за реално посрнулу Европску унију. У том новом политичком оквиру је велика шанса да држава Србија и ми Срби као народ нађемо место које заслужујемо и које нам као истрајним бранитељима идеје суверенитета и слободе припада.

Слобода је избор!

Информативна служба Народног слободарског покрета