У Аранђеловцу, у среду 28. фебруара. на Градском тргу, упркос изузетно ниским температурама, преко 2000 Аранђеловчана присуствовало је завршном скупу људи окупљених око листе НАРОД ЗА БОЉИ АРАНЂЕЛОВАЦ, једине која гарантује нормалну политику у корист свих житеља аранђеловачке општине, људи који ће умети и да разговарају са актуелним државним институцијама о свим проблемима који тиште ову општину и њене становнике, али и да одлучно кажу “не” за ствари које нису у интересу свих житеља града и села, што до сада није био случај, због чега претходна власт мора да оде.

Након представљања кандидата ове најјаче опозиционе листе која очекује јак двоцифрен резултат, скупу се обратио први на листи Владан Глишић, а након њега, уследила су и обраћања Немање Шаровића, заменика председника Српске радикалне странке, Мирослава Паровића, лидера Народног слободарског покрета, и носиоца листе Драгана Јовановића, председник Боље Србије.

Након скупа уследио је и први наступ у овом шумадијском граду популарног Лексингтон бенда, уз служење чаја и куваног вина, и добру атмосферу.

Информативна служба Народног слободарског покрета