У Аранђеловцу 12.12.2017. одржана је конференција за новинаре поводом отказивања трибине под веома чудним околностима, на тему радничког законодавства, о томе како обештетити раднике оштећених у приватизацијама пострадалих у стечајном цунамију који је захватио аранђеловачку општину.

Драган Јовановић, као народни посланик кроз амандман покренуо је иницијативу у Скупштини Србије да се обештете жртве лоших приватизација, каквих је општина Аранђеловац имао незавидно много.

Радници нису криви што је држава била лош послодавац, и што није знала да управља предузећима због чега су грађани Аранђеловца, као и бројни грађани Србије оштећени речено је на конференцији, на којој  су говорили и Душан Станић, бивши радник аранђеловачке “Стреле”, Владимир Николић из Српске радикалне странке, и Владан Глишић из Народне мреже.

Владан Глишић, одборник Скупштине општине Аранђеловац, први на листи једине праве и конструктивне опозиционе листе на локалним аранђеловачким изборима, рекао је да је основно питање зашто до сада народни посланик СНС из Аранђеловца Микица Милојевић није стао на страну 7500 његових суграђана, радника који су остали без посла, са неповезаним стажем, без социјалне заштите и неисплаћеним зарадама, већ  је то питање покренуо Драган Јовановић који годинама успешно води суседну општину Топола, што говори о трапавости и неодговорности локалне власти у Аранђеловцу, а чудне околности због којих је отказана трибина, као што је гашење струје у објекту где је требала бити одржана, можда говоре и о злој намери актуелне локалне власти.

Боља Србија, Народна Мрежа, Српска радикалан Странка и Народни слободарски покрет наступиће заједно на предстојећим локалним изборима у Аранђеловцу, апсолутно свесни одговорности тренутка.

Народни слободарски покрет тиме наставља са политиком промовисања локалних лидера, доказаних у својим срединама, који имају подршку у народу, не сумњајући да ће у наредном сазиву скупштине бизи један од најзначајнијих фактора политичког утицаја који ће Аранђеловац  усмерити путем којим иде суседна општина Топола.

Информативна служба народног слободарског покрета