Народни слободарски покрет даје пуну подршку кандидатури Владана Глишића за првог човека Општине Аранђеловац. Наша политика је усмерена ка промоцији потребе да на локалном нивоу политику морају водити људи од интегритета који не робују слепо неким централним ауторитетима већ могу да у интересу грађана праве договоре, али и кажу не за све оно што није у складу са интересом заједнице.

Владан Глишић својом животном, пословном и политичком биографијом савршено се уклапа у слику онога што ми Слободари прокламујемо и стога смо одлучни да свим својим капацитетима помогнемо да листа коју ће он предводити постигне што бољи резултат. Уверени смо да ће кроз ову кампању победити и модел опозиционе борбе који подразумева рационалан и конструктиван прилаз проблемима уз нуђења решења, а не пуко критизерство и вулгарности којима нас највећи део политичке сцене свакодневно затрпава.

За нас је кандидатура Владана Глишића почетак централне политичке кампање којим ћемо грађанима Србије на делу показати да конкретизам и пристојност морају на крају победити демагогију и вулгарност.

Информативна служба Народног слободарског покрета

 [embeddoc url=”http://slobodarski.rs/wp-content/uploads/2017/11/A5-flajer-arandjelovac.pdf” download=”all”]