ПAРОВИЋ: Нове долазеће слободарске политичке снаге Европе уважавају у Србији само оне који своје контакте стављају у функцију добробити српског народа и државе

У организацији Народног слободарског покрета и њеног председника Мирослава Паровића у посети Србији поново су били пријатељи из Долине Оазе, једне од богатијих регија у Француској. Себастиjан Меран градоначелник Сен-Леу-ла Форет, функционер Републиканаца, кандидат за сенатора у Сенату, Жан-Франсоа Бенон директор Комитета за економску експанзији Долине Оазе (CEEVO), професор на Универзитету Сержи-Понтоаж, Кристоф Машар привредник, потпредседник Привредне коморе Долине Оазе одржали су више састанака са локалним властима у Новом Саду и Сомбору, као и са представницима АП Војводина.

Након обиласка Војводине посетили су Тополу, и у срцу Шумадије, где их је примио председник општине Драган Живановић упознали се са привредницима овог краја, као и са културним и историјским благом посетивши између осталог и Опленац.

Да подсетимо,  до сада најбољу сарадњу уз посредовање Слободара Мирослава Паровића  француски привредници остварили су у Републици Српској где их је недавно примио и председник Милорад Додик.

“Ми Слободари контакте са странцима не користимо за личну промоцију и олајавање политичких противника већ покушавамо да их ставимо у функцију општег националног и државног интереса,     изјавио је Мирослав Паровић поводом опаске гостију из Француске да је занимљиво да једна још увек мала партија у свом политичком зачетку већ сада има озбиљне иностране контакте.

Делегација Слободара и привредника из Француске имала је сусрет са представницима Амбасаде Француске у Београду.

Информативна служба Народног слободарског покрета