На Дан града Аранђеловца, 26.07.2017. године коалиција Народне мреже, Боље Србије и Народног слободарског покрета започела је кампању за локалне изборе  који ће овом граду бити одржати на зиму.

Кандидат „народњачке коалиције“ за градоначелника Аранђеловца, Владан Глишић је том приликом указао како ће он предводити листу људи који су одговорни пре свега аранђеловчанима, а не некаквим страначким централама. Такође, Глишић је указао како је актуелна локална власт урадила и доста тога доброг, али да реално нема капацитета да и у наредном периоду настави да води град и да ће сходно томе каампања коју ће он водити бити много више конструктивна, а много мање острашћена и негативна.

Лидер Боље Србије, Драган Јовановић је рекао да ће он са позиције народног посланика и некога ко већ дуже од деценију предводи Општину Топола учинити све да се и у Аранђеловцу развију сви потенцијали у оквиру пољопривредне производње и туризма и да на тај начин град добије нову димензију развоја.

Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета је рекао да су управо Владан Глишић и Драган Јовановић пример људи који имају ауторитет у својим срединама, а са друге стране се баве и централном политиком. Он је указао како се у пракси сваки дан све више показује да за грађане није нужно добра власт она која је базирана само на принципу „иста странка од председника државе до секретара месне заједнице“, већ да је неопходно стварати јаке локалне лидере који ће водити општине независно од тога којој странци припадају.

Подсећамо да су недавно Владан Глишић, Драган Јовановић и Мирослав Паровић прокламовали „народњачку платформу“ у којој су дефинисани принципи за заједничко политичко деловање.

Информативна служба Народног слободарског покрет