Пратећи промене друштвених навика и развој информационих технологија, наш развојни ИТ тим Слободара предвођен нашим пријатељима из RMApps, развио је Андроид апликацију Народног слободарског покрета, помоћу које је уз мању потрошњу интернета на свим Андроид уређајима од мобилних до таблета, могуће пратити редовно освежен целокупни садржај интернет презентације организације. Тако су Слободари постали једна од ретких политичких организација у Србији, ако не и прва, која оваквим типом присуства у информационом етру пласира своја програмска решења и активности, и искључиво својим знањем и трудом руши баријере наметнуте младим идејама, пркосећи делом, а не само речима, атмосфери затвореног медијског простора.

Андроид апликација Слободара ради на свим верзијама Андроида од 4.0 (Ice Cream Sandwich) па на даље, потпуно је бесплатна, не садржи никакве пратеће програме, садржаје, нити рекламе, и након периода тестирања од сада је у верзиjи 1.0 доступна преко Google Play сервиса, и можете је преузети овде.

СЛОБОДА НАРОДУ! И пароле – и дела! Преузмите апликацију, пробудите у себи дух слободарства! Слобода не долази сама, за њу се морамо сами изборити!

Информативна служба Народног слободарског покрета