Народни слободарски покрет најоштрије осуђује напад групе криминалаца и бруталан упад у просторије Нове српске демократије, када су повређени пратиоци Андрије Мандића од стране нарко дилера и хулигана, очигледно под контролом, уз не само амин, него и налог режима Мила Ђукановића.

Овај зверски напад само је део континуираног терора над представницима опозиције, а нарочито над представницима српског народа у Црној Гори. НСП подсећа да су лидери српских партија хапшени, прогоњени, оптуживани да су терористи, а српски новинари и други активисти пребијани, неосновано хапшени и злостављани на друге начине.

Ово је и крунски доказ да Мило Ђукановић, незванични владар, а по понашању и власник Црне Горе, губи стрпљење, јер је јасно да народ његовом криминалном, антисрпском и отуђеном режиму окреће леђа и показује храброст, након деценија лоповлука, репресије и политике унијаћења.

Зато су хапшења, монтирани процеси, па и физички напади као наставак исте кампање, пре свега доказ његове панике, немоћи и скорог краја, а не моћи и сигурности у обрачуну са неистомишљеницима.

НСП и на овај и на сваки други начин исказује подршку нашој браћи у Црној Гори који се не боре само за заустављање преко две деценије дугог мафијокатског система и пропасти те државе, него и за очување српске заједнице и српског културног простора, као необориве историјске чињенице.

Информативна служба Народног слободарског покрета