Фото: Слободари

Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета, и трећи на листи од једанаест  кандидата на изборима за председника Србије, данас је, у недељу 2. априла, у Новом Саду,  нешто после 10 часова гласао са породицом, на бирачком месту број 162 у Месној заједници “Острво”, у насељу Лиман.

Фото: Јарослав Пап, Танјуг

У присуству супруге Снежане, ћерке Ленке и недавно рођеног Немање, и пријатеља, у изјави за медије подсетио је јавност да је водио најпристојнију и најјефтинију, вредносну кампању у којој није нападао никога, већ је Србији покушао да објасни да је могуће и другачије.

“Већ сутра наставићу посао на изградњи живота у Србији”, рекао је Мирослав Паровић, “јер је Србија наша једина сигурна кућа и као такву је морамо чувати за нашу децу, унуке и све генерације које ће доћи.”

Фото: Слободари

Грађане Србије Паровић је позвао је да изађу на изборе и гласају по својој свести и савести, и да у току изборног дана, а поготово изборне ноћи не наседају на НАТО провокације и да не понове грешку коју смо до сада у историји неколико пута чинили, а то је да започињемо нашу унутрашњу кризу у тренуцима опште нестабилности на ширем плану. “Уколико ме послушате победиће политика коју сам прокламовао и за коју се залажем”, закључио је Мирослав Паровић.

Фото: Слободари