Мирослав Паровић кандидат за председника Србије и лидер народног слободарског покрета,  гостујући у редовном термину за представљање на РТС2, говорећи о питању судбине Косова и Метохије подсетио је да нас је богата историја научила да је погрешно, па и штетно, тренутну ситуацију посматрати као коначну, јер околности у Европи и свету се мењају чега смо управо сведоци.

“Поред Русије, Кине, Израела, и других земаља које нису признале Косово, ја бих савезника потражио и у Француској, зато што Французи имају огроман проблем са албанском мафијом – и у Швајцарској, и у Белгији, и у Француској. Албанска мафија је данас рак рана, не Балкана, не Србије, него Европе.”

Шиптарска мафија помаже исламској држави, наоружава исламске терористе, заједно са исламским терористима носи дрогу у западну Европу, којој прави велики проблем, указао је лидер Слободара, истичући да се кроз наступајуће политичке промене у западној Европи и мудру српску политику може из корена променити однос према Косову и Метохији неких, тренутно нама ненаклоњених земаља, у корист Србије.

“Сада ће та западна Европа да тражи савезнике да ту банду уништи.  Ми се ту требамо поставити као савезници зато што то нама одговара. Када банда буде разбијена, када шиптарска мафија буде уништена, а то се може урадити у релативно кратком периоду, уз савезнике које већ имамо и ове које можемо да добијемо данас, знате колико ће требати да та лажна косовска државност падне? Пет дана!“, објаснио је Мирослав Паровић кандидат за председника Србије.