Мирослав Паровић кандидат Народног слободарског покрета за председника Србије објаснио је зашто је још као студент ушао у политику и у њој остао до данас, упркос свим тешкоћама на том путу, упркос сусрету своје младалачке наивности са реалношћу, упркос разочарењима и падовима, и упркос нападима лажима и оним опаснијим полуистинама, који најтеже падну када се суочите са тим се насловне странице и ударни термини у медијима отварају за спрдњу са нашом тешком стварношћу, а неприступачне су за нове људе и нове идеје од којих зависи наша и будућност наше деце.

“Изградњом нормалног друштва ја помажем и свом Немањи и својој Ленки, сину и ћерки, да живе у нормалнијем систему. Зато што ако се ја не будем бавио њима, то јест ако се сви ми не будемо бавили својом децом, шта им је перспектива? Криминал? Проституција? Да нам све ћерке буду старлете, а синови чланови хулиганских група? Је ли то перспектива за овај народ?!” – запитао је јавност Мирослав Паровић, лидер Слободара.

Та борба за будућност наше деце је наша заједничка борба. Само заједно можемо изборити заједнички бољу будућност за генерације које долазе након нас. Буди део те борбе  – ЗАОКРУЖИ БРОЈ 3! Мирослав ПАРОВИЋ је ЈЕДАН ОД НАС!