Мирослав Паровић са 33 године вероватно ће бити и најмлађи кандидат на изборима за председника Србије, а свакако је најмлађи лидер једне политичке партије у Србији.

Лидер Народног слободарског покрета истакао је како најпотентнији део нашег становништва није друштвено ангажован јер управно они у његовим годинама најмање излазе на изборе и утичу на друштвени живот, углавном планирајући да оду из земље, што као електроинжењер зна из своје најближе околине.

“Ја ћу покушати да свом својом снагом анимирам тај слој људи да се активније укључи у друштвене и политичке процесе јер сам уверен да ми такви заиста представљамо будућност ове земље јер смо одрастали деведесетих, и двехиљадитих се школовали, и овде засновали своје породице, дакле нисмо криви, и нисмо одговорни ни за шта што се у овом друштву лоше дешавало мислим да смо и позвани,
заслужујемо да добијемо да управљамо овим друштвом заслужујемо и да изградимо будућност за нас и нашу децу” – рекао је Паровић.

Мирославу Паровићу, лидеру Народног слободарског покрета у понедељак 13. марта Републичка изборна комисија (РИК) и званично је прогласила председничку кандидатуру.