Мирослав Паровић, кандидат за председника Србије кога је предложио Народни слободарски покрет данас је мисији Европске уније у Србији предао протестно писмо поводом укидања посланичког имунитета у Европском парламенту лидеру Националног фронта Марин Ле Пен.

Паровић је у писму намењеном председнику ЕП навео како је то скандалозна одлука којом је ЕП угрозио животе људи у Европи јер је казном некоме ко само покушава да изврши превенцију потенцијалних терористичких аката исламистичких терориста угрозио безбедност свакога од нас.

Паровић је позвао све оне који мисле да Европа није исто што и ЕУ и који заиста поштују европске вредности да дођу у недељу 12. марта у 11 часова испред Француског института у Београду да заједно пружимо подршку Марин Ле Пен и пошаљемо поруку да је нова политика у Европи политика ресуверенизације и сарадње држава, а не пропала бриселска ЕУ.

[embeddoc url=”http://slobodarski.rs/wp-content/uploads/2017/03/Pismo_EP.doc” download=”all” viewer=”microsoft”]

Народни слободарски покрет ускоро завршава прикупљање потписа за свог кандидата, и спремно улази у други део кампање са вером да ће народ Србије препознати значај трећег политичког пута у светлу глобалних политичких промена.