Мирослав ПАРОВИЋ: Бања Лука, Вуковар, Нови Сад, Подгорица и Приштина за мене су део јединственог српског културног простора!

Мирослав Паровић, кандидат за председника Србије испред Народног слободарског покрета (НСП), данас у Новом Саду и званично отпочео је своју предизборну кампању за председника Србије.

Паролом ЈЕДАН ОД НАС лидер  Слободара покренуће онај део Србије који будућност не види у референдумској подели друштва на за о против Вучића, већ у одговорном решавању нагомиланих друштвено-политичких проблема конкретним промишљеним корацима, у складу са сложеном реалном ситуацијом у којој се Србија данас као држава налази.

Мирослав Паровић ће као будући председник Србије свом снагом утицаја председика државе стати иза пројекта формирања институције Српског културног простора као наддржавног пројекта којим би Србија бранила српски културни и цивилизацијски простор свуда на Балкану где живи српски народ. Бања Лука и Вуковар, Нови Сад, Подгорица, и Приштина део су јединственог српског културног простора.

Народни слободарски покрет ускоро завршава прикупљање потписа за свог кандидата, и спремно улази у други део кампање са вером да ће народ Србије препознати значај трећег политичког пута.