Саша Јанковић, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић су већ на самом почетку кампање показали шта им је крајњи циљ. Наиме, они су постигли договор да у току целог изборног процеса заговарају причу о изборној крађи како би могли да одмах по проглашењу изборних резултата започну протесте и креирају постизборну кризу, а самим тим и дестабилизацију Србије. Ово је већ увежбани маневар са прошлих парламентарних избора на којима је америчка амбасада преко својих „опозиционара“ организовала послепоноћни упад у Републичку изборну комисију, а потом и брутално прекрајање изборне воље грађана Србије.

Референдумска атмосфера ЗА и ПРОТИВ Вучића погодује оваквом за Србију неповољном развоју догађаја, те ће се ова тројка заједно са својим менторима побринути да се политички јаз у држави продуби.

Из тог разлога ће моја кандидатура бити усмерена да покварим ту и такву референдумску атмосферу јер ћу грађанима понудити политичку платформу „трећег пута“ која ће омогућити стабилисање политичких прилика у земљи и која неће дозволити дестабилизацију нашег друштва и државе.

Мирослав Паровић,
лидер Народног слободарског покрета