После скандалозног мафијашког убиства недужне девојке у Новом Саду крајње је време да као друштво признамо да је враг однео шалу. Криминални рат који већ дуже време траје на улицама наших градова почео је да увлачи зебњу у животе грађана као и сумњу у моћ државе да се томе супростави.

Већ дуже упозоравам да је рат криминалних банди инициран споља са циљем картелизације Србије и потчињавање народа вољи мафијашких босова налик на ситуацију у Латинској Америци. Тренутно је главни извор нестабилности режим Мила Ђукановића и његова мафијска хоботница која пипке има како у подземљу, тако и у полицијским и политичким структурама. Такође, албанска мафија своје нарко транзитне путеве штити често уз помоћ западних амбасада у Београду.

За нас је борба за слободу и суверенитет народа она прва и најважнија политичка битка те ћемо стога иницирати доношење антимафијског закона којим ће се дефинисати начин обрачуна са том пошасти. Од дилера дроге на улицама, контроверзних бизнисмена, па до мафијских тастера у полицији и државним органима. Нико не сме да буде заштићен.

Време је за тотални обрачун са мафијом јер смо дошли у позицију “ми или они”.

Мирослав Паровић,
председник Треће Србије