Да се не лажемо, у Србији је отпочео рат на улицама налик на онај који смо имали прилике да видимо у ратним деведесетим годинама. Свакодневни мафијашки обрачуни на улицама Београда, Новог Сада и других великих градова све више стварају осећај страха код грађана, а управо је то оно што НАТО структура жели да постигне у нашој држави.

Из тог разлога немам никакву дилему да иза „уличног рата“ у Србији стоји интерес НАТО да дестабилизује централни Балкан и да управљањем хаосом онемогући да руски и кинески економски, безбедносни и политички утицај буде присутан барем у неком делу Европе. За ову нечасну и прљаву работу користи се албанска и црногорска мафија, којима је исти тај НАТО омогућио да се несметано развијају и којима је зарад услуга које пружају омогућено да имају чак и своје приватне државе.

Идеја атлантистичких кругова је да и Србију претворе у државу у којој владају бандитске групе које ће развалити све полуге система и државе чиме би се до краја завршио процес започет још петог октобра двехиљадите године. Сви који смо одговорни пре свега према животима наше деце не смемо дозволити овакав сценарио и на сваки начин се морамо трудити да спречимо да нам криминалне банде кроје судбину.

Стога као први корак треба захтевати што хитнији, а уједно активно подржати обрачун државе са бандитима! Уништење албанске и црногорске мафије је приоритет и сваки дан који се пропусти је ненадокнадив. То је данашња битка за слободу народа.

Мирослав Паровић,
председник Треће Србије