Саопштење за медије политичке странка Трећа Србија (01.07.2016.)

Сергеј Железњак, потпредседник руске Думе је јуче представницима Двери и ДСС рекао оно што смо ми из Треће Србије тврдили још од децембра 2014. У Србији делују НАТО снаге које су маскиране у НВО организације и чији је циљ дестабилизација Србије и региона.

Такође, почетком године и у целој изборној кампањи смо руководству Двери и ДСС указивали како оно и својим редовима имају исте те агенте НАТО утицаја, попут Јасмине Вујић и њој сличних. А кулминација свега је била у директном и недвосмисленом удруживању у „нови ДОС“, заједно са ДС, ДјБ, ЛДП и сличним организацијама и отворена подршка „жутој паткици“.

Позивамо руководства ових партија да престану да нам вређају здрав разум тврдњама како никада нису ни учествовали у протестима „жуте паткице“. Најједноставнијом претрагом вести јасно се може видети да високи функционер Двери, Зоран Радојичић лаже када каже да Двери никада нису учествовале у протесту око Савамале, иако је председник Двери, Бошко Обрадовић у неколико интервјуа подржавао протесте и на њих позивао, а Срђан Ного, такође високи функционер ове странке чак и активно учествовао у истима.

У место лицемерне политике коју воде позивамо Двери-ДСС да очисте своје редове од НАТО плаћеника, да сви уочимо и признамо грешке које смо чинили и да потом због државе и народа седнемо за преговарачки сто и направимо политички договор како бисмо адекватно одговорили на изазове. Србија вапи за патриотским договором и крајњи је рок да се тај договор постигне.

Председник странке Трећа Србија
Мирослав Паровић