Лицемерство “оштећене” опозиције

Трaгикомично делују тврдње дела опозиције окупљене око америчког амбасадора о томе да су се удружили само због одбране изборне воље народа и заштите изборног процеса. Да је ово истина онда не би ускакали у Републичку изборну комисију са ултимативним захтевом да ова државна институција призна оне резултате који њима одговарају.

И таман када су Чеда, Пајтић, Радуловић и Бошко Обрадовић помислили да су заузели РИК испоставило се да су се прерачунали, па сада на сав глас вичу како је неправедно да се поштују закони и Устав Србије и најављују уличне протесте уколико држава буде испоштовала законе на којима почива.

Оно што је такође важно истаћи је и то да ова формација није ни реч рекла када је америчка амбасада преко Двери и Управног суда оборила листу коју смо предали Владан Глишић и ја, а што је и сам ОЕБС оценио као неправедно и на тај начин констатовао да смо оштећени. И овај пример показује да се овде не ради о било каквој заштити изборног права и воље, већ да је америчка амбасада изборни процес искористила да започне стварање “новог ДОС-а” који има задатак да у Србији спроведе “македонско пролеће” и општи хаос и дестабилизацију.

 Мирослав Паровић,
председник странке Трећа Србија
и један од лидера Народног савеза