У среду 20. априла 2016. на крајњем северо-истоку Србије, у малом банатском селу Јaша Томић, у родном месту Мирослава Паровића једног од лидера Народног савеза и председника Треће Србије, у препуној сали Дома културе представљена је листа Трећа Србија БС – Мирослав Паровић – Сложно за СЕЧАЊ, чији је носилац Вукашин Баћина.  Том приликом одржана је и завршна конвенција за републичке изборе листе У ИНАТ-СЛОЖНО ЗА СРБИЈУ-НАРОДНИ САВЕЗ.

Скуп је отворио Вукашин Баћина, угледни, млади, јашански домаћин, председник општинског одбора Треће Србије за општину Сечањ, ускоро и најмлађи председник општине у држави. Након њега скупу су се обратили Драгомир Попара – Арена, председник месног одбора Треће Србије за Јашу Томић, инжењер Давор Переула, високи функционер Треће Србије, такође родом Јашинац, који се налази на листи за републичке изборе, као и песник и председник политичког савета Треће Србије Боривој Рашуо.

Скуп је закључило завршно обраћање Мирослава Паровића, видно узбуђен јер први пут држи политички говор у свом родном месту, и пред мајком и оцем, дао важно упутство бирачима у Србији.

Све је окренуто наопачке. Систем вредности је изокренут. Старлете су постале угледне грађанке. Људи купују дипломе на пијацама, а потом постају директори, чак председници државе. Тајкуни су постали угледни бизнисмени. Све је изокренуто, и све је наопако. И готово све је лоше сем добрих људи у овој земљи. Предлажем вам зато, да у недељу 24. априла и ви свој ГЛАСАЧКИ ЛИСТИЋ за републичке изборе ОКРЕНЕТЕ НАОПАКО. И онда гласате за прве! Јер на овим изборима, први се налазе на последњој листи – на листи број 20! 

ПОСЛЕДЊИ БИЋЕ ПРВИ! У ИНАТ!

У ИНАТ – СЛОЖНО – ЗА СРБИЈУ – НАРОДНИ САВЕЗ