Одговарајући на питање новинара, о постизборним комбинацијама, Мирослав Паровић, један од лидера Народног савеза и председник Треће Србије, изјавио је за ТВ Пинк, да је позиција ни “ура” ни “уа” Вучић управо значајна да би се покушао направити трећи политички пол, који би у држави спречио јаз и  ровове између два фанатична табора који су спремни за обрачун.

“Да би смо могли нормално да разговарамо политика се мора свести на реалне и нормалне основе, а то је да изложимо своје програме и да онда кроз институције система, ко и када добије подршку да на бази тих програма саставља Владу. Уместо тога прича се једно, а ради друго, тврди се да нико не може ни са ким, а потом се праве најнепринципијелније могуће коалиције. У Србији по неком правилу  правилу логична и једноставна питања никад не дају логичне и реалне одговоре. Тамо где престаје здрава логика ту обично почиње лични интерес.” – рекао је Паровић за ТВ Пинк.

“У политику сам ушао да неке ствари променим. Изложио сам свој програм. И када са тим програмом уђем у скупштину Србије онда можемо да седнемо да разговарао о будућој Влади. Наравно да не подржавам садашњу Владу, био сам јој све време опозицион и ако након избора буде иста констелација снага и ако се буде водила иста политика и даље ћу бити опозицион. Уосталом, замислите Владу у којој седи Зорана Михајловић која своју крсну славу прославља са америчким амбасадором у Хајату. Када сте политичар, посебно потпредседник Владе то је озбиљна порука” – закључио је Мирослав Паровић свој однос према актуелној Влади Србије.