Данас су Владан Глишић и Мирослав Паровић одржали конференцију за медије на којој су јавности приказали низ докумената који показују да је обарање листе Сложно за Србију – Народни савез – Глишић-Паровић правно неутемељено и инструисано са стране.

„Листа коју смо поднели је апсолутно валидна што је уосталом Републичка изборна комисија два пута потврдила“, рекао је Мирослав Паровић. „Проблем настаје када функционер Двери, Сибин Вукадиновић (слике испод текста) по налогу Бошка Обрадовића Управном суду подноси жалбу на одлуку РИК-а, а веће кој је одлучивало пресуђује у његову корист и тиме исмева најмање двадесет правника који седе у РИК-у, а који долазе из различитих политичких партија“, додаје он. „Наравно да нико није наиван па да помисли да је функционер Двери бољи прaвник од свих у РИК-у, већ је јасно да је неко вршио притисак на веће које је судило, а тај неко је високи службеник амбасаде САД у Србији који је на директној вези са др Јасмином Вујић која је шеф Двери из сенке, а иначе је високи званичник америчке нуклеарне безбедносне агенције.“, изричит је Паровић. „Да ствар буде апсурднија, на изборима у општини Врачар смо поднели листу Сложно за Врачар – Владан Глишић-Ненад Поповић-Мирослав Паровић, дакле листу на којој су три имена и презимена и то Управном суду није био проблем. На тај начин сада имамо правни парадокс да на истим изборима Управни суд тврди једном да може, а други пут да не могу да се користе имена и презимена у називу листе. Додуше, за Врачар није било притисака од Двери и америчке амбасаде тако да је суд пресудио по праву.“, наставио је он.

„Оно због чега смо се ми оволико побунили није само повезано са тиме што нам се наноси неправда и што се на сваки начин гледа да се са избора склонимо Мирослав Паровић и ја, већ је много више повезано са нашом бојазни да би Управни суд под страним притиском могао да поништи целокупне изборе и да на тај начин практично потпуно дестабилизује државу.“, рекао је Владан Глишић.  „НАТО структури у Европи очигледно треба да поприште нереда и сукоба премести из Париза и Брисела, па траже начин да запале Београд, а за то им требају корисне будале попут Бошка Обрадовића који је пристао да зарад уласка у Скупштину прода душу Јасмини Вујић и њеним шефовима у Америци“, закључио је Глишић.

Владан Глишић и Мирослав Паровић су новинарима истакли да ће наставити политичку борбу која је заснована на политици снижавања друштвених тензија, али сада још одлучније и снажније јер је очигледно да НАТО инсталажи у нашој земљи треба хаос и неред.

ФОТОГРАФИЈЕ СИБИНА ВУКАДИНОВИЋА “забринутог грађанина”,  високог функционера Двери, иначе задуженог у странци Двери за очување породичних вредности (што се са слика види), чије је правно тумачење Управни суд усвојио, и тиме рекао да спрам овог “генијалца” више од двадесет чланова РИК-а немају појма, и да су њихове одлуке ништавне.