У Новом Саду 8. марта 2016. године Народни савез започео је кампању чији је циљ да окупи што више жена и женских удружења да на предстојећим изборима постигну резултате који ће омогућити решавање конкретних проблема с којима се свакодневно сусрећу.

Друштво у Србији подељено је до поларизације. Озбиљно је угрожен рад основних институција друштва – привреде, школства, здравства… свега што се тиче свих нас.

Нормални и обични људи не могу да утичу на решавање било које основне друштвене потребе.

И зато Народни савез позива на савез свих нормалних и обичних људи, на солидарност у решавању питања која су битна за све, а које нико сем нас не може да реши.

Класа која је владала Србијом од 5. октобра 2000. године није заинтересована да реши ниједан проблем обичних и нормалних људи.

Класа која је владала Србијом од 5. октобра 2000. године није заинтересована ни за државна обданишта ни за државно школство. Њима оно и није потребно пошто њихову децу чувају приватна обданишта и уче приватне школе, по ценама недоступним нормалним, обичним и радним људима.

Класа која је владала Србијом од 5. октобра 2000. године није заинтересована ни за државно здравство. Њима оно и није потребно, пошто своју децу лече у приватним болницама или у иностранству, по ценама које су за нормалне, обичне и радне људе невероватне и астрономске.

Класа која је владала Србијом од 5. октобра 2000. године бави се помодном и вештачком родном равноправношћу у писму, говору и споредним детаљима, а не примећује да стотине хиљада нормалних и обичних мајки у Србији нема могућност да нерадну недељу проведе са својом децом и породицом и да нема било какав годишњи одмор.

Класа која је владала Србијом од 5. октобра 2000. године одвојена је од обичног народа ненормалним и незаслуженим привилегијама.

Класа која је владала Србијом од 5. октобра 2000. године никада више не сме да управља животима обичних и нормалних људи, јер ако се њихова власт врати, нормални, обични и радни људи у Србији ће – нестати.

Ако сте заинтересовани да ваша деца:

  • имају мајке и очеве које имају слободну недељу,
  • имају место у државном обданишту и сву потребну пажњу и бригу,
  • имају добро образовање у државним школама и на факултетима,
  • имају добру и ефикасну здравствену заштиту у државним домовима здравља,

ОНДА БУДИТЕ ДЕО Народног савеза!


ДРЖАВА ПОЧИВА НА ПОРОДИЦИ, ПОРОДИЦА ПОЧИВА НА ЖЕНИ, АЛИ ЖЕН
Е НЕ МОГУ СВЕ САМЕ.

И ЗАТО, НОРМАЛНЕ И ОБИЧНЕ ЖЕНЕ СРБИЈЕ, СТВОРИМО ЗДРАВ ДРУШТВЕНИ СИСТЕМ, ЈЕР НИКО ДРУГИ НЕЋЕ СТВОРИТИ ЗДРАВ ДРУШТВЕНИ СИСТЕМ ЗА НАС!

БУДИМО СЛОЖНЕ И СОЛИДАРНЕ И ДАЈМО СНАГУ НАШЕМ САВЕЗУ С НАРОДОМ!

ЖЕНЕ НАРОДНОГ САВЕЗА