Представници фондације Достојанство коју је основала Трећа Србија, на челу са Марком Теслићем посетили су рукометни клуб Пригревица и даровали дресове за млађе категорије клуба. Том приликом су се састали и разговарали са првим човеком клуба Драгом Милићевићем и најуспешнијим младим тренером Милком Никшић.

Драго Милићевић се захвалио на поклону који су представници фондације Достојанство уручили, нагласивши да деца не би имала у чему играти предстојећу Супер лигу да није било овог поклона. Такође искористио је прилику да скрене пажњу на проблеме с којима се клуб суочава, пре свега на финансијске и недостатак слободних термина у спортској хали, јер како је навео није довољан један термин да се ради са преко 70 деце.

Милка Никшић, тренер талентоване генерације, упознала је госте са успесима које су млади рукометаши остварили,истакавши да ће ове године играти Супер лигу млађих категорија Војводине, М’03 (дечаци 2003. годиште). “То практично значи да смо изборили пласман међу 8 екипа у Војводини, а након тога, ако будемо међу прва 4, играћемо супер лигу СРБИЈЕ где це бити 16 екипа из целе земље. Без лазне скромности,ми пуцамо на прво место.”, нагласила је Милка. Марко Теслић је испред фондације Достојанство коју су основали чланови Треће Србије, подсетио све присутне да је ово село познато по спорту и да је изнедрило једног Жељка Ребрачу, учесника Олимпијских игара у Сиднеју, а колико је важно имати олимпијце у свом граду недавно је објаснио и сам министар спорта. “Зато ми је заиста велико задовољство што сам уз помоћ својих пријатеља успео да обезбедим овај скроман, али нужан поклон, који ће нашим младим суграђанима обезбедити лакши пут ка врху, а надам се и једног дана на Олимпијске игре.”, рекао је Теслић.

Извор: Радио Дунав (04.02.2016.)