All for Joomla All for Webmasters

KO SMO MI?

Mi smo slobodari, organizovani u Narodni slobodarski pokret. Mi smo suverenisti, koji se bore za principe slobode, ravnopravnosti i solidarnosti.

Mi želimo jaku, stabilnu i suverenu Srbiju, sposobnu da rešava unutrašnja pitanja, Srbiju koja će biti partner u rešavanju regionalnih i širih geopolitičkih problema. Želimo Srbiju slobodnih građana, Srbiju u kojoj smo svi ravnopravni i gde svaki problem rešavamo zajedno. Težimo demokratskom uređenju i vladavini prava – jer samo uređena, pravna država može biti slobodna i suverena.

Mi smo narodna partija koja svoj rad zasniva na nacionalnoj tradiciji, evropskim principima i koja je spremna da se pridržava svih savremenih i praktičnih principa u vođenju države.

Zalažemo se za Novu Evropu koja će počivati na osovini Pariz–Berlin–Moskva, dakle zalažemo se za suštinsko evropsko, civilizacijsko povezivanje i protivimo se atlantističkom konceptu sveta. Verujemo da samo saradnja donosi razvoj, a suverenitet nezavisnost i slobodu. Put do jake države vidimo u izgradnji njenih ključnih institucija i ustanova. Zato, učinimo da Srbija bude narodna i slobodna, dostojna svoje prošlosti i spremna na svoju budućnost!