Вест да је у Србији ухапшен генерал полиције који обавља функцију начелника Полицијске управе Нови Сад и да је оптужен да је на челу организоване криминалне групе требала би да забрине свакога. Међутим, много горе од тога је то што су сви провладини медији добили очигледан налог да по команди пишу како су то хапшење и оптужницу извели припадници нарко-клана који ведри и облачи по Министарству унутрашњих послова!

Дакле, држава признаје како након готово две године некакве бескомпромисне борбе против мафије у полицији која би требала да буде носилац те борбе постоји нарко-клан толико јак да може да ухапси генерала?! Па шта онда тај нарко-клан у полицији може да уради било ком грађанину Србије?! О каквом то миру и стабилности прича Вучић, ако сам признаје да је направио такав систем у којем је криминал ушао у сваку пору друштва?!

Истине ради. Тренутно се у читавом безбедносном систему Србије води рат између кланова СНС-а и тај рат ће ескалирати веома брзо. Александар Вучић губи конце и врло брзо ће на болан начин схватити шта у пракси значи пирова победа на изборима. 

Због тога, као једна од последњих преосталих опција за очување безбедности грађана и мира у Србији јесте формирање техничке експертске владе која ће разбити успостављене кланове и обезбедити услове да се за најкасније годину дана одрже поштени избори на свим нивоима након којих ће криминалци једном за свагда бити избачени из политичког живота Србије. У супротном разни врло мрачни сценарији су могући, а многи непријатељи им се и надају.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет