Након најаве да ће млади добити још по сто евра државне помоћи, наравно ако Вучић и напредњаци победе, дошли смо до цифре од готово пола милијарде евра колико је власт издвојила за поткупљивање оних циљних група за које су истраживања показала да ће бити кључна за резултат на изборима. Иста истраживања утврдила су да пензионери дуже памте помоћ те су из тог разлога новац добили одмах, док млађи брже заборављају те је због тога куповина конципирана тако да иде у две рате.
Наведених пола милијарди евра државног новца који је издвојен да би се куповали гласови на изборима је само део укупних пара које ће Вучић потрошити како би обезбедио себи пет година сигурности и имунитета од кривичног гоњења. Не рачунајући бројне политичке уступке које према међународној заједници сада ради, власт у новцу за кампању издваја више од Бајдена и Трампа, тако да смо ето у томе достигли ниво САД, а далеко смо изнад просека ЕУ.
Због свега овога ми из опозиције треба сву снагу да усмеримо на једини сигуран заједнички именитељ, а то је потреба да овај режим буде срушен. Зато је неопходна кампања анимирања грађана да се гласа против Вучића јер је то једини сигуран глас за излазак из ове погубне ситуације. Уједно, већ сада треба спремати народ на демонстрације на изборни дан пошто је изборна крађа већ кренула и биће само горе како се буде приближавао трећи април.
 
Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет