Напад Владимира Ђукановића на Зорану Михајловић је директно наручен од Александра Вучића како би се у јавности креирао кривац и предмет мржње због стања у ЕПС-у и за пројекта Рио Тинто. Наравно, одговорност министарке је неспорна и она треба да сноси последице, али је кључни кривац сам Вучић који је својим стилом владања срушио све норме, правила, процедуре и законе и сада  је дошао у непремостиву препреку јер законе физике не може да превари, а није да не покушава. 
Зато га ја јавно позивам да склони агенте БИА и ВБА из производних погона ЕПС-а и да обустави болесне кампање са причама о саботажама, као и ове труле фазоне у којима човек који је у поноћ улазио у Народну лутрију да наводно кречи зидове напада жену чији су сви блиски сарадници хапшени за корупцију. Све ово ствара велики притисак на зпослене у производним погонима ЕПС и може да дође до неке много веће катастрофе због тога. 
 
Предлажем Вучићу да се врати на опробане приче о томе како га ми из опозиције мрзимо и како му желимо зло, како планирамо румунски сценарио и разне друге гадости како бисмо спречили напредак Србије. Ево, ја признајем све то само да се пусте инжењери и други запослени у термоелектранама да без притиска комплетних идиота врате систем у нормално стање.
 
Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет