Сви смо сведоци јучерашњих немилих сцена на северу Космета и прекомерне употребе силе у акцији наводног сузбијања шверца. Нажалост, али државни врх Србије је на читаву ситуацију одговорио „калимеро политиком“ објашњавајући како су Срби по дефиницији жртве неправде и да се ваљда сви са тиме морамо помирити без да било шта конкретно предузимамо.

Лично се не мирим са тако инфатилном политиком и позивам директно Александра Вучића да пошто је већ узурпирао све функције у земљи онда нареди да се разбије и похапси велика шверцерска група која са Космета довози цигарете са акцизним маркицама тзв. Републике Косово. Ове цигарете се продају испод тезге буквално по читавој Србији и народ их масовно купује јер су јефтиније. Главна шверцерска рута иде преко Бујановца, умешани су и Срби и Албанци, али и део полиције и део БИА.

Ја сам овим обавио своју грађанску дужност и јавно обавестио полицију у сазнањима, а као политичар поручујем да уколико не буде акције хапшења ових шверцера онда ће се потврдити сумње да управо људи из најближег Вучићевог окружења стоје иза ове криминалне активности, додуше као и иза већине других.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет