Случај привођења Славише Кокезе, председника Фудбалског савеза Србије и блиског пријатеља и  дугогодишњег сарадника Александра Вучића завршни је чин у припремама за увођење ванредног стања у Србију како би се лакше извршио обрачун са неподобнима. Повод за овакву драстичну меру била би прича о наводној завери у којој се спремало убиство председника Србије, а у које су умешани високи представници власти.

Због тога не треба да чуди што се у режимским медијима појавила  вест о томе да је полиција питала Кокезу о томе да ли је он хтео да убије Вучића, а на шта је он наводно одбио да одговори по савету Александра Степановића, председника Вишег суда у Београду.

Све ово јасно доказује да је Српска напредна странка легло мафије и епицентар криминала и корупције у Србији. Оно што је минимум што сам Александар Вучић после свега мора да уради јесте да распусти ову криминалну дружину и тиме да лични допринос нормализацији прилика у земљи. Без овог чина сам Вучић биће лак плен у политичким процесима који су кренули у региону, а Србија ће бити означена као мафијашка држава на исти начин на који је током деведесетих била означена као ратнохушкачка чиме ћемо као нација ући у нове неприлике.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет