У дипломатији се ретко или никада дешавају ситуације у којима представници неке делегације користе паузе у преговорима да би јавно говорили о радним документима о којима се преговара. Слично важи и за цивилизацијско достигнуће по којем се не врши плагирање научних радова, међутим очигледно да за Синишу Малог нити једно правило лепог понашања не важи. На жалост, али државни врх Србије нас је пред целим светом обрукао, а све са циљем стицања неког политичког поена.

За нас из Народног слободарског покрета уопште није важно шта је то наша делегација одбила у току радног дела преговора. Суштина је у томе шта је прихваћено и на који начин ће овај у суштини предизборни споразум за Трампову кампању утицати на коначни статус наше јужне покрајине.

На крају, имајући у виду искуство да је пред прошле изборе у Америци Вучић новцем и учешћем на форуму о Сребреници директно помогао Хилари Клинтон поставља се питање колико је добра процена државног врха да сада поново буду део америчке предизборне кампање? 

Информативна служба Народног слободарског покрета