Књига „Наш рат – Како победити у хладном рату 2.0“ аутора Павела Сергејевича Дорохина представљена је у Београду и Новом Саду. У име издавача присутнима се обратио уредник НВО „Нова Европа“, Марко Теслић који је истакао да заједно са Народним слободарским покретом ова НВО настоји да српској јавности предочи нова геополитичка кретања у свету и да ова књига, као и књига европског парламентарца, Ерве Живена „Западни зид није пао“ која је недавно изашла из штмапе треба да помогну људима у разумевању тих нових процеса.

Мирослав Паровић из Нароног слободарског покрета на чији је позив господин Дорохин дошао у Србију нагласио је да је данас најважније наћи начин да се направи суверенистички заокрет јер је то једини начин да се човечанство извуче из раља неолибералне глобалистичке пошасти.

Аутор, Павел Сергејевич Дорохин присутној публици представио је најважније делове књиге уз детаљна објашњења политичке позадине бројних дешавања у Русији и Европи у последњих десет година. Посебно је указао на важност војно-индустријског комплекса чија је реиндустријализација у многоме помогла да Руска Федерација не поклекне под теретом санкција које су јој наметнуте 2014. године.

Павел Сергејевич Дорохин је посланик у Думи, један је од аутора Закона о реиндустријализацији Русије и бави се војно-индустријским комплексом. Председник је Комитета Русије за заштиту генерала Ратка Младића и координатор мешовите комисије Руске Думе и Народне скупштине Србије.

Информативна служба Народног слободарског покрета