Пре месец дана власти у Црној Гори су осудили све српске политичке лидере на драконске затворске казне уз измишљене оптужбе за државни удар и тероризам. Власт у Србији није реаговала! Јуче је председник Црне Горе, Мило Ђукановић јавно рекао да ће уништити Српку православну цркву и успоставити нешто што он назива “црногорском православном црквом”, а што у преводу значи да ће у потпуности уништити српску традицију, културу и цивилизацију која на просторима данашње Црне Горе непрекидно траје миленијумима. И опет власт у Србији не реагује!

Шта још треба да уради уцењени мафијашки режим Мила Ђукановића па да из Србије добије адекватан одговор?!  Да ли је могуће да званични Београд не схвата да свим овим потезима Мило Ђукановић себи купује позицију вође казнене експедиције која се организује за случај да Србија одбије да потпише понижавајући споразум са Албанцима?! И уопште, да ли има икога коме није кристално јасно да уколико моментално не направимо унутрашњи договор о заштити уставног поретка и на бази тога не формирамо народну одбрану од Србије и српског народа неће остати ни камен на камену?!

Ми из Народног слободарског покрета јавно кажемо да ћемо по сваку цену бранити национални интерес Срба који живе у Црној Гори и да смо спремни и на крајње мере у том правцу. Из тог разлога на сваки начин ћем гледати да режим Мила Ђукановића ударимо тамо где је он најјачи, а то је у Београду. Нећемо дозволити да Србија постане вазал удружених мафијашких картела који себе називају Црном Гором.

Информативна служба Народног слободарског покрета