Црна Гора у загрљају НАТО-а.

Мило Ђукановић, вођа мафијашког картела који себе назива државом Црном Гором је посегао за крајњим мерама како би се поново умилио НАТО-у и обезбедио себи још коју годину на власти. Његов наум је да кроз агресивну антисрпску и антируску политику себе покаже као жртву и тиме онемогући процесе који су кренули, а који воде ка његовој смени и губитку више милијарди евра које има по свету.

У том правцу треба посматрати све мере које је Црна Гора повукла у последњих неколико недеља. Посебно су опасне мере репресије које су повучене у односу на лидере Демокрастког фронта и против правно хапшење Небојше Медојевића, те забрана српским интелектуалцима да уђу у Црну Гору. Замислите апсурд у којем је проф. др Дејану Мировићу онемогућено не само да своју научну и аналитичарску мисао износи заинтересованима, већ му је забрањено и да посети свој родни град и своју дедовину у Црној Гори.

Ми Слободари позивамо власт у Србији да уведе мере реципроцитета у односу на људе који су блиски режиму Мила Ђукановића и да се и њима забрани улазак у Србију јер очигледно да пристојан и дипломатски речник није нешто што се у данашњој Црној Гори разуме. Такође, сматрамо и да је власт у Србији дужна да пред свим међународним организацијама покрене питање угрожености Срба у Црној Гори и њихових политичких, верских и културних представника. Уколико се под хитно нешто не предузме плашим се да ћемо доћи у ситуацију да на наредном попису Срба у Црној Гори буде испод двадесет процената што ће бити јасан показатељ успешности лоших намера режима Мила Ђукановића, али и неактивности српске државне политике.

Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета

 

Информативна служба Народног слободарског покрета