Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је председник Народног слободарског покрета, Мирослав Паровић. Тема емисије је била српска политичка сцена данас.

„Овде сви очекују да неко дође са Запада или Истока, да их помази и каже им – од данас сте на власти. То је проблем. Када се изгуби идеја суверенизма као таква, онда политичка сцена понаша као гомила пајаца која једва чека да се договори са неким на Западу, како би их ти поставили на власти показујући тиме најгоре особине које ми имамо као људи. И то се не може сакрити, то народ види и зато се гади политике,” у емисији је устврдио Паровић додавши:

„Зато народ гласа за људе за које унапред зна да су губитници, попут Белог Прелетачевића, као карикатуре или Слободана Јанковића. Тако сад имамо неке који чекају да Вучић поломи врат на политици око Косова, да потпише косовску независност рачунајући да оног момента када то потпише следи онда политика владавине права те ће на томе бити Вучић склоњен, а да ће онда они доћи на власт без терета јужне српске покрајине. То је план данас многих политичара који заборављају да нема правне државе у Србији ако пристанемо на нелегалну и насилнички сецесију Косова и Метохије.”

 

У емисији је Мирослав Паровић о још говорио и о српској спољној политици (00:00:30), о српском националном интересу (00:10:00), о односу српских власти према властима у Приштини и ставу Русије према косовском проблему (00:17:00), о доласку француског председника Емануела Макрона у Београду и о односима у ЕУ (00:27:30), о односу Немачке према Србији и Балкану (00:35:00), о српској опозицији и њеном односу прему Александру Вучићу и како су Срби стварали државу (00:40:00), о Сорошовој дубокој мрежи у Србији (00:54:00), о диктаторима и стабилократијама на Балкану (01:05:00), као и о томе да ли је могуће да Вучић без новог 5-ог октобра сиђе са власти и изборном политичком систему, односно о политици суверенизма у Србији (01:12:45).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Извор: Србин Инфо

Уколико имате жељу да подржите рад продукције „Центар” и рад портала „Србин.Инфо , донације можете уплатити путем следећих линкова (износ сами одређујете):
са 5 € https://www.paypal.me/srbininfo/5
са 10 € https://www.paypal.me/srbininfo/10
са 20 € https://www.paypal.me/srbininfo/20
са 50 € https://www.paypal.me/srbininfo/50
са 100 € https://www.paypal.me/srbininfo/100