Делегација Народног слободарског покрета посетила је Европски парламент у Бриселу и том приликом су Мирослав Паровић и Марко Теслић били гости Николе Беја, заменика председника групе Европа нација и слобода. Домаћин који је уједно и генерални секретар Националног окупљања, Марин Ле Пен рекао је како у Европском парламенту, али и у националним парламентима свих држава чланица Групе Европа нација и слобода Србија може да рачуна на глас пријатеља.

Мирослав Паровић се захвалио на пријатељском односу и указао како је веома важно учвршћивати везу суверенистичких политичких групација у Европи и помоћи да та групација оствари историјски резултат на предстојећим изборима за Европски парламент.

После састанка Слободари су били у прилици да присуствују седници на којој је известилац ЕП за Србију, Дејвид Мекалистер подносио извештај за Србију, док је Игор Шлотс подносио извештај за тзв. Републику Косово.  Том приликом су се могле чути бројне примедбе на рачун Србије, од стања у медијима до недовољног нивоа владавине права, док за тзв. Републику Косово нико од званичника ЕУ у извештајима није изнео озбиљнији примедбе што изнова говори о крајњој пристрасности овако конципиране Европске уније.

Информативна служба Народног слободарског покрета