Narodni slobodarski pokret poziva sve političke partije bilo vlasti bilo opozicije, ugledne pojedince, nevladin sektor kao i Fejsbuk i Tviter zajednicu da svi zajedno pokrenemo široku društvenu akciju lobiranja protiv prijema tzv. Republike Kosovo u Inetrpol. Smatramo da je izlišno govoriti o tome kakva šteta po Srbiju može da nastupi ukoliko jedna mafijaška kvazidržava dobije priliku da po sopstvenom nahođenju stavlja ljude na poternice Interpola i da na taj način dodatno vrši pritisak kako na Srbe koji žive na Kosmetu, tako i na sve nas druge koji se borimo da se nađe političko rešenje u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244.

Model borbe protiv prijema tzv. Republike Kosovo u Interpol treba da bude nalik na veliku pobedu kojom je 2015. godine sprečen ulazak te lažne države u UNESKO. Tada smo svi zajedno pomogli da se postigne ta velika pobeda srpskog suvereniteta na Kosmetu i zbog toga smatramo da opet moramo pokazati slogu jer tada imamo veliku snagu.

Mi Slobodari ćemo u narednom periodu pozvati sve naše prijatelje iz srodnih političkih partija u Evropi da nam pomognu u ovoj borbi. Takođe, svi naši članovi su već dobili nalog da na društvenim mrežama šire istinu o mafijaškoj prirodi tzv. Republike Kosovo. Dogovor, a ne podela je naša poruka kojom srpskoj javnosti ukazujemo da Srbija može da odbrani svoj nacionalni interes samo ukoliko budemo uspeli da vratimo politički pluralizam i sposobnost da zajednički delujemo bez obzira na razlike.

SLOBODA JE IZBOR!

Informativna služba Narodnog slobodarskog pokreta