Народни слободарски покрет позива све политичке партије било власти било опозиције, угледне појединце, невладин сектор као и Фејсбук и Твитер заједницу да сви заједно покренемо широку друштвену акцију лобирања против пријема тзв. Републике Косово у Инетрпол. Сматрамо да је излишно говорити о томе каква штета по Србију може да наступи уколико једна мафијашка квазидржава добије прилику да по сопственом нахођењу ставља људе на потернице Интерпола и да на тај начин додатно врши притисак како на Србе који живе на Космету, тако и на све нас друге који се боримо да се нађе политичко решење у складу са Уставом Србије и Резолуцијом 1244.

Модел борбе против пријема тзв. Републике Косово у Интерпол треба да буде налик на велику победу којом је 2015. године спречен улазак те лажне државе у УНЕСКО. Тада смо сви заједно помогли да се постигне та велика победа српског суверенитета на Космету и због тога сматрамо да опет морамо показати слогу јер тада имамо велику снагу.

Ми Слободари ћемо у наредном периоду позвати све наше пријатеље из сродних политичких партија у Европи да нам помогну у овој борби. Такође, сви наши чланови су већ добили налог да на друштвеним мрежама шире истину о мафијашкој природи тзв. Републике Косово. Договор, а не подела је наша порука којом српској јавности указујемо да Србија може да одбрани свој национални интерес само уколико будемо успели да вратимо политички плурализам и способност да заједнички делујемо без обзира на разлике.

СЛОБОДА ЈЕ ИЗБОР!

Информативна служба Народног слободарског покрета